Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Stort Grattis till Mantorpsryttarnas Ungdomssektion! Styrelsen består av 7 engagerade och idérika ungdomar, Elvira Almtun (ordförande), Elin Lindén, Julia Mathisen, Clara Nordenberg, Emma Nordenberg, Elin Vahlberg och Lina Hellström.
 

ÖRF Årsmöte

(2022-01-24 10:00)
 
Välkommen på Östergötlands Ridsportförbunds årsmöte onsdagen den 23 mars 2022 kl. 18.00. Vi återkommer med plats och om det blir fysiskt eller digitalt.
 
Gratis, digital föreläsning för alla intresserade med etologen och forskaren Marie Eisersiö torsdagen den 10 februari kl. 19.00 - 21.00. Anmälan senast 6/2, länk i inbjudan.
 

DUS Årsmöte

(2022-01-17 14:10)
 
Drömmer du om att arbeta med människor och hästar? Att utbilda sig till Ridledare är en väg till att kunna arbeta på en ridskola för att då leda elever i både teori- och enstaka ridlektioner.
 

Ridsportgalan byter datum

(2022-01-04 09:04)
På grund av pandemirestriktionerna kan vi inte genomföra galan den 29 januari som tänkt. Nytt datum blir lördagen den 2 april. Har du beställt biljetter vill vi att du hör av dig på mailen till monica.bergstrom@ridsport.se.
 
Läs rapporten från distriktsstyrelsens decembermöte.
 
Varje år delar DUS ut stipendier till Årets ungdomsledare och ungdomssektion för att uppmuntra våra fantastiska unga ledare och ungdomssektioner inom ridsporten i Östergötland. Vinnarna kommer att hedras på Ridsportgalan 29/1 2022.
 
Vi hoppas att det kommer vara många ungdomar som är med på DUS digitala årsmöte den 23/1. Välkomna! Är du intresserad av att vara med i DUS så hör av dig till anette.tholf@ridsport.se
 
Kursen vänder sig till dig som vill leda unga inom ridsporten. Du ska vara 15 år för att gå ungdomsledarkursen, det finns ingen övre åldersgräns.
 
Kursen är full så vi kan tyvärr inte ta emot fler deltagare! FULK vänder sig till ungdomar 11-14 år och syftar till att ge en inblick i vad ledarrollen inom ridsporten innebär och hur man kan fungera som en bra förebild och en god kamrat i stallet.
 
Anmälan på länk till https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1556968
 
Omtänksamma Anna vill alltid hästarnas bästa och att ryttarna ska känna sig trygga. Anna blev utsedd till Årets Ridlärare i hela Sverige och fick ta emot den fina utmärkelsen på Ryttargalan.
 
Läs rapporten från distriktsstyrelsens novembermöte.
 

Tripp_logo_liggande

gigantprint_loggan[3]

Thorell Revision

folkpool

Parancora

Däckia

Franzen bygg

XL Bygg

Lantmännen

Gåsbäckens

Franzen o söner

Våra klubbkläder i sammarbete med:

web_logo_se

sisu_webb_banner_170x170_samverkan

Postadress:
Knivbergas RF - Ridsport
Knivberga Gård
60599 Norrköping

Kontakt:
Tel: 0761744478
E-post: knivbergasrf@gmail.c...