Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


På hästens villkor

(2020-10-19 13:55)
 
Välkommen att delta på Basutbildning för ridsportens ledare den 28 november. Basutbildningen ger ridsportens ledare en gemensam och stadig grund att stå på och är ett sätt att inspirera fler att utvecklas som ledare.
 
Ni hinner fortfarande att sätta igång och vara med i Vi i stallet! Finalen kommer att genomföras ute hos respektive förening i vecka 45 och 46. Välkomna att anmäla ett eller flera lag. Varför inte köra en intensivkurs under höstlovet?
 
Har du gått ULK, är under 26 år och gillar att inspirera, påverka och förändra? Då är det här något för dig!
 
Hageby Ridklubb arrangerade Ridskolemästerskap och Distriktsmästerskap för ridskoleekipage. Ridskolemästerskapets segrande lag kom från Linköpings Fältrittklubb/Smedstad RC. Laget red på hästar från Hageby Ridskola. Stort Grattis!
 
Kursen vänder sig till ungdomar 11-14 år och syftar till att ge en inblick i vad ledarrollen inom ridsporten innebär och hur man kan fungera som en bra förebild och en god kamrat i stallet.
 
Välkommen till en digital träff den 5 oktober där vi tillsammans i förening, distrikt och på central nivå stämmer av vårt arbete i ridsporten.
 
Ridlärare och tränare är välkomna på frukostmöte den 14/10 med Mari Zetterqvist Blokhuis. Mari forskar inom området samspel mellan ryttare och häst och pedagogik/didaktik i ridundervisningen.
 
Välkomna till arrangörsmöte i hoppning
 

Tävlingsterminsträff

(2020-09-15 10:34)
 
Välkommen till en digital träff med Östergötlands föreningar den 30/9. Ett tillfälle att utbyta idéer, få aktuell information, ställa frågor och komma med förslag. På plats finns era RF-SISU konsulenter och ÖRF.
 
Välkommen till en digital ungdomsträff den 23/9 kl. 18.00. Hur har ni det i ungdomssektionen och i ridklubben? Ett tillfälle att utbyta idéer och komma med förslag på vad ni skulle vilja göra!
 

DM och Ridskolemästerskap

(2020-09-07 14:58)
Den 20/9 arrangeras Distriktsmästerskap i hoppning, dressyr och Ridskolemästerskap för ridskolekipage hos Hageby Ridklubb.
 

FU-1 Ledarutbildning

(2020-09-07 11:37)
Ledarutbildning steg 1 - för dig som vill ha bättre kunskaper kring förbundets verksamhet för ryttare med någon form av funktionsnedsättning.
 
Vi hälsar Mantorp Hästsportförening välkomna som nya medlemmar i Svenska Ridsportförbundet och Östergötlands Ridsportförbund.
 

Tripp_logo_liggande

gigantprint_loggan[3]

Thorell Revision

folkpool

Parancora

Däckia

Franzen bygg

XL Bygg

Lantmännen

Gåsbäckens

Franzen o söner

Våra klubbkläder i sammarbete med:

web_logo_se

sisu_webb_banner_170x170_samverkan

Postadress:
Knivbergas RF - Ridsport
Knivberga Gård
60599 Norrköping

Kontakt:
Tel: 0761744478
E-post: knivbergasrf@gmail.com